حمید رضا فولادگر در گفتگو با خبرنگارپارلمانی مهر، با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در جمع کارگزاران نظام و انتقاد ایشان از رفتارهای قبیله ای در عرصه سیاست و اقتصاد اظهار داشت: نگاه قبیله ای در عرصه سیاسی بدین معنا ست که عده ای براساس ارتباطات دیرینه سیاسی و اقتصادی و جناح بندی ها به همه چیز نگریسته و منافع سیاسی و اقتصادی خود را بالاتر از همه چیز می دانند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: سیاسیونی که دارای نگاه قبیله ای هستند نمی توانند به مسائل ملی نگاهی فراجناحی داشته باشند و منافع ملی کشور را فدای منافع قبیله ای و جناحی خود می کنند.
عضو کمیسیون ماه 10 احزاب تاکید کرد: فعالیت های سیاسی این افراد در قالب حزبی نمی گنجد و نوعی حرکت باندی است.
وی با اشاره به اینکه سهم خواهی های سیاسی وجناح بندی ها براساس منافع قبیله ای از مصادیق غلبه نگاه قبیله ای در عرصه سیاسی و اقتصادی است تصریح کرد: ایجاد شفافیت در مواضع سیاسی احزاب و گروههای اصولگرا و اصلاح طلب از راهکارهای مهم مقابله با رفتارهابی قبیله ای در آستانه انتخابات است.
رئیس کمیسیون اصل 44 قانون اساسی در تحلیل رفتارهای قبیلهای در عرصه سیاسی گفت: تاکید گروهی خاص بر تئوری های اقتصادی اقتدار گرای دولتی و شیفتگی قبیله ای دیگر به تئوری اقتصاد باز و سرمایه ای از مصادیق رفتار قبیله ای در عرصه اقتصاد است.
فولادگربا اشاره به راهکارهای مقابله با رفتارهای قبیله ای در عرصه اقتصادی تصریح کرد: تدوین برنامه های اقتصادی کشور بر اساس سندهای بالا دستی مثل برنامه پنجم توسعه و سند چشم انداز بیست ساله کشور از راهکارهای موظف نمودن افراد به فعالیت در چارچوب منافع ملی کشور است.
به گزارش خبرنگار مهر رهبر معظم انقلاب در جمع مسئولان نظام رفتار قبیله ای در میدان سیاست و اقتصاد را یکی از نقاط ضعف کشور برشمردند و فرمودند: در رفتار قبیله ای، تأیید یا تخطئه اقدامات افراد، براساس ماهیت عمل آنها انجام نمی شود بلکه انتقاد و یا تعریف از افراد به نحوه وابستگی آنها به قبیله مورد نظر مرتبط است.
نظر شما